Thursday, October 9, 2008

...sori, i luv u...

aku ngan my pakwe bgado lg...
tp kali btol2 bgado bsr pye...
i hate when dis happen...

juz bcoz 1 mistake dia sgup nk tgalkn aku...
aku tau la aku salah tp jgn la smp cmni...
nape dia xleh time ex aku kontek aku...
slh ke ktorg kontek juz sbgai kwn???...
yg wat aku skt ati nye...
dia jmp ex dia xpe lak...
aku xpnah tlintas lsung nk tgal kn dia...
i still trust him...
but bl ex aku yg bthn2 xkontek,
tb2 kol aku dia mgamuk xtentu psal...
mrh xtentu psal...
cm aku wat slp bsr sgt je...
bullshit btol la...

skt jiwa aku...
mcm la dia xtau aku syg dia sgt2...
n i know dia pn syg aku...
lantak la ex aku tu...
aku bkn nye ad ati lg kt dia...
yg penting my pakwe tau aku syg sape...
tp dia ttp gak xpuas ati...
aku xtau la nape dia jeles sgt ngan ex aku tu...

ssh sgt ke dia nk maap kn aku???...
i'm sori, i luv u...
i really2 luv u...


2 comments:

a.i.n.h.u.s.n.a said...

daie,
pesanan penaja khas dari aku..
biase la gado dalam relation..
tp ko kene ingat...relation ni 'give n take'...ko kene berubah mende y die tak suke kp buat, sm gak mcm die, die ptt berubah kalo mende y ko xsuke..

u noe wut daie..commitment, respect n honest - sumtime people call dat luv..

gudlak gn pakwe ko..

hehehehhe.arap ko xgugur bulu-ketiak bc komen aku...cm siyes lak bunyik die..hehe.

daie said...

2la psl, hmpir2 gak la gugur bulu ketiak aku ni..mmg seyes thp cipan tu..hehehe..
tah la ain, aku xtau nk pkr pe skang..mslh dh aku lantak la..aku pnah ckp kt dia sal given n take..tp xmjadi gak..asik2 aku je yg kena brubah..letih jiwa aku..so, skang ni biar je la ms yg tentu kn...aku dh xksh dh skang ni..klu ad jodoh ktorg akn bsatu gak..huhu
tp aku mmg ngaku la, kdg2 aku xhonest sgt ngan dia..huhu..
eh, thanx ek for ur psnan pnaja..hehhee